Visste du at The Glimpse Of Us Singer tidligere var en komedie-youtuber, vet du! – grahadi-bali.net

Visste du at The Glimpse Of Us Singer tidligere var en komedie-youtuber, vet du! – grahadi-bali.net
,

Sang Glimt av oss i det siste veldig ofte spilt overalt. Sangen forteller om en som allerede har en partner, men han husker alltid eksen sin. Personen i denne sangen er som å sammenligne sitt nåværende forhold med det forrige. Sangen som gikk viralt på TikTok-applikasjonen fikk lyttere, spesielt kvinner, til å bli overtenke overfor partneren sin.

Hitlåten ble sunget av en mannlig sanger fra Japan ved navn Joji. Sangeren hvis fulle navn er George Kusunoki Miller (på japansk: Jōji Kusunoki Mirā) ble født i Osaka 18. september 1992. Han er en australsk-japansk mulatt. Faren hans er fra Australia, mens moren er fra Japan.

Joji er en sanger, låtskriver, produsent, youtuber og komiker. Rapportert fra Suksess Titan, Jojis nettoinntekt var $8 millioner. Den japanske sangeren ble kjent for sine hitlåter, som f.eks Slow Dancing in the Dark, Sanctuary, Gimme Love og Løpe. Det er også han som setter i gang trenden Harlem Shake som var viralt på den tiden. Før han ble kjent som sanger, laget Joji en youtube kanal navngitt DizastaMusikk som inneholder komedieskisseinnhold. I 2011 introduserte han seg selv som en karakter ved navn Skitten Frank spilt av seg selv som en anti vlogger.

I 2014 kunngjorde Joji at han ikke lenger ville legge ut youtube-innhold på grunn av opphavsrett og noe samfunnet streiker. I 2020 har YouTube-kanalen hans fortsatt 992 000 abonnenter, 88 postede videoer og 170 millioner visninger. Dette fikk Joji til å lage youtube kanal navngitt TV Skitten Frank som andre kanal av DizastaMusikk. Innhold i kanalen TV Skitten Frank mer fokusert på karakteren til Filthy Frank som gjør rare og morsomme ting. Innholdet er gruppert i flere spillelistersom Wild Games, Loser Reads Hater Comments, Japanese 101, og Mat. Foreløpig har YouTube-kanalen allerede 7,8 millioner abonnenter.I 2014 laget Joji en annen youtube kanal nylig navngitt For jævla skitten. Innholdet inneholder Ukens Cringe (COTW) og Japansk 101. For tiden, youtube kanal den har 2,3 millioner abonnenter med 103 videoer lagt ut.

See also  Mest etterlengtede anime fra sommeren 2022, ifølge japanske fans – grahadi-bali.net

I 2017 ga Joji ut en bok med tittelen “Frans av skitten” som inneholder om tingene han gjør i Skitten Frank Show. Samme år kunngjorde han gjennom sin Twitter-konto at han ikke ville fortsette å lage komedieinnhold og Skitten Frank. Hans alvorlige helsetilstand var årsaken til avgjørelsen. Han er heller ikke lenger interessert i å lage innhold på youtube. Dette fikk mange fans til å føle seg skuffet.

George Miller eller bedre kjent som Joji hadde tidligere også et annet scenenavn, nemlig Rosa fyr. Navn Rosa fyr kjent for rap-komediesanger. Hennes debutalbum som Rosa fyr tittel Rosa sesong nådde en gang nummer 70 på Billboard 200. Rosa fyr produsere ett album (Rosa årstider), en mixtape (Pink Guy), og en utvidet spill (Pink Season: The Prophecy).

I 2017 hadde Pink Guy muligheten til å opptre på SXSW. Hennes opptreden på showet var en suksess, og hun planlegger å dra på en lenge ventet turné. Sammen med hans beslutning om å slutte å lage innhold Skitten Franksluttet han også å lage musikk som Rosa fyr.

I 2017 signerte Joji en kontrakt med etiketten 88 stiger. Han ga ut forskjellige topp originale sanger rb hip hop, lo fiog rap på YouTube-kontoen 88stigerdet er Regn på meg og Vil han. mai 2017 opptrådte han live for første gang som Joji. Etter det ga han ut sin debutsingel med tittelen “In Toungs” som umiddelbart klarte å komme inn på Billboard 200 på nummer 58.

På Coachella-arrangementet i 2022 er Joji med oppstilling som vil bli sendt på youtube Coachella 2022. Men plutselig forsvant navnet hans fra oppstilling de. Fra nyhetene sirkulerte, kunne ikke Joji fortsette opptredenen sin på Coachella-scenen på grunn av helseproblemer. Han dukket kort opp på arrangementet, men han forlot scenen midt under opptredenen. Derfor viser ikke Coachella 2022 Jojis video i streamingen.

See also  Www.mediafire.com/file/ijfew65o8vzj4px/INTRO+KAYESS+2.zip/fi - Dubidam - grahadi-bali.net

Ikke bare talentfull innen musikk og underholdning, Joji utmerker seg også i akademiske. I 2012 ble han uteksaminert fra Canadian Academy International School i Kobe, Japan. 18 år gammel flyttet han til USA for å fortsette studiene på New York Institute of Technology. I tillegg kan Joji snakke tre språk, nemlig engelsk, japansk og litt spansk. Han kan også spille ukulele og fløyte med nesen.

Det er noen ting om Glimpse of Us-sangeren som kanskje ikke er allment kjent av publikum.

Følg med for de siste nyhetene fra Titip Japan-kanaler! Kom igjen, les andre artikler her^^

Kilde: kprofiler, suksesstitan, hiphopdx, pramborsfm

Ikke glem å også følge Titip Japans sosiale medier:
Instagram: @grahadi-bali.net
Twitter: @grahadi-bali.net
Facebook: Se på Japan

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com