Reiji Miyajima, Mangaka Kanojo Okarishimasu “Morebel” Chizuru Mizuhara som kjæresten hans – grahadi-bali.net

Reiji Miyajima, Mangaka Kanojo Okarishimasu “Morebel” Chizuru Mizuhara som kjæresten hans – grahadi-bali.net
,

Reiji Miyajima, mangaskaper av manga tittel Kanojo, Okarishimasu (Kanokari), for noen dager siden lastet opp et illustrasjonsbilde av Chizuru Mizuhara bak baderomsdøren. Han bruker bakgrunnsbildet som et ekte bilde. Han delte bildet på sin Twitter-konto, mandag (20/6).

Han ga også en oppfølgings-tweet på tråden, og sa at “Chizuru Mizuhara” var hans “kjæreste”.

Det blir da trendende emne blant webs spesielt fans kanokari. Mange spøkte med at det var Reijis “mål” som gjorde at denne mangaen tok så lang tid å avslutte, fordi mangakaen fortsatt tenker på å kunne tegne Chizuru lenger. Noen andre sa, hvis mangakaen vil lage et plot der hovedpersonen i historien, Kazuya, vil få NTR fra mangakahans egen.

Det er også de som er fordommer, hvis det er rett gimmick bare fra mangaka. Målet? Hva annet hvis ikke for å tiltrekke folks oppmerksomhet. Så mange mennesker snakker om mangaen hans, og noen av dem er nysgjerrige på å lese mangaen hans.

Tidligere har mangaka flere ganger laget scene fenomenal i manga kanokari som er gjenstand for offentlig diskusjon. Scener Disse inkluderer Kazuya som forestiller seg Chizuru som en annen mann, kyssescener, Kazuyas ansikt på en agurk, Kazuya som forestiller seg å være sammen med Chizuru.

Reiji Miyajima har også illustrert Mizuhara flere ganger med bakgrunn fra den virkelige verden. Her er samlingen:

I det virkelige liv har Reiji Miyajima faktisk allerede en kone og barn. Selv om han bor atskilt fra sin lille familie. Chizuru Mizuharas egen karakter ble inspirert av hans egen kone.

See also  Japanske videoer Youtube Video Full Movie Indoxxi Last ned – grahadi-bali.net

La oss lese andre artikler her!

Kilde: Twitter reihimiyajima

Ikke glem å også følge sosiale medier Ta japansk:
Instagram: @grahadi-bali.net
Twitter: @grahadi-bali.net
Facebook: Ta japansk

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com