Ragnarok’ As A High Standard – grahadi-bali.net

Ragnarok’ As A High Standard – grahadi-bali.net
,

Hundrevis av fans ble sett i kø på Hollywood Boulevard for å hilse på stjernene i «Thor: Love and Thunder» og produksjonsteamet inkludert regissør Taika Waititi. De er kjent for å ha premiere torsdag kveld (23/6) lokal tid.

Denne fjerde delen av Thor-serien følger God of Thunder (Chris Hemsworth) inn i det neste kapittelet i livet, en reise for å finne seg selv. Da har ekskjæresten hans, Jane Foster (Natalie Portman) kommet tilbake, denne gangen som Mighty Thor.

Tilstedeværelsen av Chris Hemsworth, Taika Waititi og Tessa Thompson, samt tillegget av Christian Bale, Natalie Portman, Russell Crowe og Chris Pratt, Love and Thunder tilbyr solid en A-lister-serie. Dette ser ut til å være virkningen av Ragnaroks suksess, så det kreative teamet føler presset til å gi noe større og bedre denne gangen.

“Ragnarok satte standarden, og nå er det håpet,” sa utøvende produsent Brian Chapek. «Så hvordan kan vi utvikle oss? Hvordan kan vi fortsette å gjøre ting annerledes? Og det tror jeg vi gjorde.”

Les også: Ny ‘Thor: Love and Thunder’-bilde viser Thor med Guardians

Taika Waititi, som kommer tilbake for å regissere, skrive og spille hovedrollen, er enig. “Personlig tenker jeg: ‘Å, hvordan kommer vi forbi det?’ Du vet, er det mulig å gå utover det? Vi må gjøre det,” sa han som sitert av THR. «Denne filmen er større, og den tar for seg et større tema, det menneskelige temaet, den er emosjonell. Jeg er glad.”

Filmen markerer også returen til Natalie Portman etter en pause fra franchisen siden hennes siste opptreden som Jane Foster i oppfølgeren til filmen “Thor: The Dark World” fra 2013. Nå er Foster ikke bare en astrofysiker lenger, men oppfyller hennes komiske skjebne ved å forvandle seg til Mighty Thor.

Forfatter Jennifer Kaytin Robinson avslørte, “Jeg visste at det var noe som Taika, Kevin Feige, Brad og hele teamet virkelig ønsket. Å kunne bringe Mighty Thor til skjermen er så spesielt. Det får meg til å gråte.”

Da han kom tilbake til MCU, fordypet Portman seg i Taika Waititis nye tolkning av Thor. “Han er veldig vill og har gode ideer hele tiden,” sa han. Det er fantastisk, og en mulighet for meg til å være involvert i det.”

‘Love and Thunder’ markerer også den åttende Marvel-filmen til Chris Hemsworth. “Jeg har gjort det i ti, elleve år nå,” sa han. “Og hver gang tror jeg at jeg skal gjøre det igjen og igjen, hvis det er noe nytt å fortelle og noe friskt og unikt som vi ikke har gjort før.”

“Takk til alle i Marvel, men Taika Waititi i denne forbindelse har skapt en ny reise,” fortsatte han. “Dette er et samarbeid med så mange fantastiske forfattere, produsenter og regissører at jeg var i stand til å jobbe med å spille karakteren. Det er en ære.”

Produsent Brad Winderbaum la også til: “Jeg tror Thor er en karakter som kan fortelle så mange historier fordi Chris er en så empatisk menneskelig skuespiller, at du virkelig føler ham, uansett hva slags vanskeligheter han er i. Du kan følge ham på mange forskjellige reiser. ”

I mellomtiden er «Thor: Love and Thunder» planlagt på kino globalt 8. juli 2022.

See also  Taman Kembara Selopamioro, Destinasi Pelancong Kegemaran Penggemar Rafting di Bantul

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com