Pearl og Marina lanserer nytt spor for Splatoon 3 – grahadi-bali.net

Pearl og Marina lanserer nytt spor for Splatoon 3 – grahadi-bali.net
,

Musikkduoen Pearl og Marina har en ny Splatoon 3-sang på tilbud for fans. Sangen ble gitt ut av Nintendo via Splatoons offisielle Twitter-konto, sammen med litt karakterkunst.

Kjent som “Off the Hook” (“Tentakler” i Japan), var paret vertskap for Splatoon 2-programmet Inkopolis News. Etter hendelsene i Splatoon tar Pearl og Marina over som vertskap for Squid Sisters Callie og Marie. Spillere som logger på Splatoon 2 vil se oppdateringer fra Pearl og Marina om kartet i daglig rotasjon og andre pågående hendelser. De opptrer også under Splatfests, og dukker til og med opp i det virkelige liv for å holde virtuelle konserter i Japan og rundt om i verden. Det er ennå ikke bekreftet hvem som skal være vert for Inkopolis News for Splatoon 3. Om Pearl og Marina kommer tilbake for filmen eller om rollene vil skifte til nye karakterer (eller det vil til og med være et Inkopolis News-segment, for den saks skyld), ser det ut som Off The Hook, i det minste en del av Splatoon 3-spillverdenen.

Pearl and Marinas nye singel for Splatoon 3 har tittelen «Busy Vacation feat. Av kroken.” Det er den første singelen fra albumet deres “Taking That Back” (“Zengen Tekkai” på japansk). En salgsfremmende tweet avslørte at paret hadde lett etter medlemmer til bandet deres mens de var på en verdensturné.

Splatoon-serien har en historie med fremveksten av forskjellige fiktive band i universet og popaction. I tillegg til duoen Callie og Marie og Pearl og Marina, er Splatoon-band som Front Roe og C-Side kreditert med en rekke sanger og musikkspor.

See also  Populære videoer Babae Pinugutan Ng Ulo Pinugutan Ng Ulo Viral

Splatoon 3 er for tiden under utvikling og lanseres på Nintendo Switch 9. september 2022.

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com