Overwatch 2 vil erstatte original Overwatch når den lanseres 4. oktober – grahadi-bali.net

Overwatch 2 vil erstatte original Overwatch når den lanseres 4. oktober – grahadi-bali.net
,

Mange har sikkert allerede gjettet dette, men når Overwatch 2 slippes vil den originale Overwatch være akkurat slik den var.

Dette ble bekreftet av spilldirektør Aaron Keller under en AMA på Reddit, og presiserte at Overwatch 2 fullstendig vil erstatte den nåværende live-tjenesten.

“Vi bruker begrepet Early Access for å indikere at dette bare er begynnelsen på mange nye ting som kommer til spillet. Vi lanserer med nye helter, kart og funksjoner, men det kommer flere sesongmessig – hver 9. uke. Vi ga nylig ut et veikart som beskriver noe av dette innholdet, med nye helter som kommer i sesong 1 og 2, og et nytt kart i sesong 2. I tillegg vil større deler av spillet som alltid har vært en del av OW2s visjon bli gitt ut til spillet. som en del av live-tjenester, inkludert lanseringen av PvE-kampanjen neste år.

Når OW2 lanseres 4. oktober, vil den være en erstatning for de nåværende Live Services.”

Forresten, under samme AMA bekreftet Keller også hva vi kan forvente når det gjelder de kommende heltene ettersom ordlyden i forrige kunngjøring var litt vag og åpen for tolkning.

Når Overwatch 2 slippes, vil den inkludere Sojourn, Junker Queen og en uanmeldt støttehelt. Sesong 2 den 6. desember vil inkludere en ny tankhelt (som Keller sier er “nesten ferdig”), og av de følgende tre heltene vil to være støtte.

Overwatch 2 lanseres 4. oktober for PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC og Nintendo Switch.

See also  Last ned Bully Mod Apk Anniversary Edition + OBB Gratis – grahadi-bali.net

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com