OTAKU CHARACTERS IN ANIME (DEL 2) – grahadi-bali.net

OTAKU CHARACTERS IN ANIME (DEL 2) – grahadi-bali.net
,

Det er mange otaku-karakterer i anime, folkens. Veldig interessant anime-karakter som blir fortalt som en akutt otaku. Tidligere hadde Mimin delt fem otaku-spillere i anime i del 1. Denne gangen vil Mimin diskutere i del 2 om andre otaku anime-karakterer som selvfølgelig ikke er mindre absurde og interessante. La oss se på dette en etter en. Hvem vet, noen av disse fem karakterene oppfører seg på samme måte som deg. Awww.

KITAGAWA MARIN

Som en cosplay-otaku er Kitagawa Marin en av de otakuene som virkelig er total i å representere hans idols karakter for å være ekte. Ved hjelp av Wakana Gojo til å lage cosplay-kostymet hun vil ha, forvandler Marin seg til spillkarakteren og anime-karakteren hun liker. Ingen halvhjertet. For å kunne utforske rollen og uttrykket til idolet hennes, følger Marin alltid utviklingen av et spill eller anime der det er en idolkarakter. La hele historien hihi.

MOMOSE NARUMI

Har du noen gang sett den kule animeen Wotakoi? Hvis du noen gang har gjort det, bør du virkelig huske Momose Narumi, otakuen som er Hirotakas kjæreste. Som en otaku. I følge Mimin er Narumi Momose den mest realistiske karakteren når det kommer til otaku. Problemet er at han skjuler otaku-identiteten sin for alle, inkludert sin egen familie, bortsett fra de som står ham nærmest fordi han skammer seg over å innrømme at han er en akutt otaku. Momose liker virkelig otaku-ting som anime, manga, spill, BL og lignende. ckckck.

SERINUMA KAE

Serinuma Kae er den kvinnelige hovedkarakteren i animeen Watashi Ga Motete Dousunda. Kaes otaku-nivå er litt ekstremt. Når idolkarakteren hennes dør, hvor karakteren ikke er ekte, blir Kae stresset og ber om tilgivelse. Kaes stress hadde samme effekt på kroppen hennes. Som et resultat av at hun ikke aksepterte at den forelskede gutten døde, låste Kae seg inne på rommet sitt uten å spise på en uke. Mimin, jeg har ikke spist på en dag, jeg har vært sliten i en uke. Daan … etter en uke uten å spise, ble til og med Kae, som var lubben, slank og vakker. Han ble automatisk sentrum for oppmerksomheten og ble jaget av fire gutter på en gang. Hadedeh … det er ingen.

NAGANOHARA MIO

Naganohara Mio fra komedie-animeen Nichijou er også kategorisert som en akutt otaku. I motsetning til de andre, har Mios otaku-nivå nådd stadiet med å skape det som har vært hennes fantasi hele denne tiden, nemlig ved å tegne manga. Det er kjent fra hva hennes hobbyer er, Mio har en indikasjon på å like BL eller gutter kjærlighet. Det er derfor bildene han lager, innholdet får ham til å riste på hodet fordi de inneholder elementer av kjærlighet mellom menn. Beklager Mio.

HAJIME TSUNASHI

Nok en akutt otaku som får Mimin til å riste på hodet. Hajime Tsunashi fra Danna ga Nani Wo Itteiru-animeen elsker virkelig flate 2D-karakterer og har en waifu som er høyt beundret. Selv om han allerede har en kone, elsker og elsker han idolene sine mer enn sin egen kone. Oppførselen hans har også blitt helt absurd, og når waifuen hans er berørt, vil han surmule på uforklarlig vis. Dette er nøyaktig det samme som wibuene i landet vårt som alltid starter kriger eller kriger fordi de sier at waifuen deres er grinete. Virkelig stresset.

Fra listen ovenfor, hvilken otaku er du?

See also  Last ned den nyeste Beat.Ly Pro Apk-videoredigeringsapplikasjonen gratis – grahadi-bali.net

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com