Lycoris Recoil Anime Short Trailer avslører åpningstema av ClariS – grahadi-bali.net

Lycoris Recoil Anime Short Trailer avslører åpningstema av ClariS – grahadi-bali.net
,

Den offisielle nettsiden til regissøren Shingo Adachis originale TV-anime, Lycoris Recoil, la på fredag ​​ut en video som avslører og forhåndsviser ClariS sin åpningstemalåt «ALIVE».

Denne adminfavoritten ClariS idol-vokalgruppen er ganske populær de siste årene. I begynnelsen av debuten hadde Claris alltid masker og avslørte ikke ansiktene deres. så tidlig i 2022 viste ClariS ansiktene deres at denne hendelsen var litt av en samtale på sosiale medier, spesielt for anime-elskere.

Tilbake til Lycoris Recoil-animeinformasjonen, vil denne animeen ha premiere på Tokyo MX, Tochigi TV, Gunma TV og BS11-kanalene (og på Abema-strømmetjenesten i Japan) 2. juli kl. 23:30.

Animeen vil også sendes på Asahi Broadcasting Corporation TVs kanaler, Mētele og AT-X, pluss på flere strømmetjenester i Japan. Crunchyroll vil streame animeen mens den sendes i Japan, og vil også inneholde en engelsk dub.

Anzai og Wakayama dukker opp på oppfølgingsvisningen av de tre første episodene på TOHO CINEMAS Kinshichō Rakutenchi-teatret i Tokyo 12. juni 2022.

Denne historien skildrer “tull-hverdagen” på “Lyco-Reco” (Riko-Riko) en kafé i japansk stil i det gamle sentrumsområdet i Tokyo.

Les også: Anime Lycoris Recoil kunngjør premieredato

Denne animeen er Adachis regidebut. Før denne animeen var Adachi karakterdesigner og sjefsanimasjonsdirektør for Sword Art Online og Wagnaria!!.

Imigimuru designer TV-animeen, og A-1 Pictures produserer prosjektet. Forfatteren Ben-To Asaura komponerer historien. Kimika Onai (Nogizaka46 Outfit, Sakurazaka46) designet karakteruniformene.

Sayuri fremførte den avsluttende temasangen “Hana no T” (Flower Tower).

See also  Ayodhya Viral Video Link & Ayodhya Par Viral Video Sosiale medier – grahadi-bali.net

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com