Liste over ‘Donuts’-ofre som sirkulerer i Anime og Manga, velkommen Genos! – grahadi-bali.net

Liste over ‘Donuts’-ofre som sirkulerer i Anime og Manga, velkommen Genos! – grahadi-bali.net
,

“Donut” er et kallenavn som fansen elsker manga og anime Gi det til karakteren som fikk et slag i magen. Ved denne anledningen har Genos nettopp sluttet seg til smultringteamet. Men hvem er de andre ‘Donut’-ofrene? Sjekk ut anmeldelsen hans nedenfor:

1. Ess

Ace's Death From One Piece Anime
Aces død

For å beskytte Luffy, hevet Ace kroppen for å ta et slag fra Akainu. Som et resultat døde han kort tid etter å ha opplevd uutholdelige smerter i magen.

2. Rengoku Kyojuro

Rengokus død fra Anime Kimetsu no Yaiba
Rengokus død

I historien om Mugen Train slo Flame Pillar seg sammen med trioen Tanjiro – Zenitsu – Inosuke og klarte å beseire Enmu. Det var ikke tid til å feire, like etter måtte Flammesøylen kjempe mot Akaza. Selv om kampen var hard og nesten vunnet, ble Kyoujurou dessverre truffet av et kraftig slag i mageområdet.

3. Strøm

Death Power From Chainsaw Man Manga
Dødskraft

Ikke alle er gode bakere. I Chainsaw Man gjør Makima Power til en kake for å “feire” Denjis bursdag. Makima gikk litt for langt da han filmet Power, så… smultringene var litt “ødelagt”…

4. Kushina og Minato

Kushina og Minatos død

Naruto er kjent for sin ramen, så mange glemmer at historien “smultringer” er ganske bra også. Vi fikk Rin knivstukket av Kakashi (faktisk ble Kakashi knivstukket av mange mennesker), Susuke ble knivstukket av Naruto, Sasuke ble knivstukket av Sakura. Den mest minneverdige “smultring-making”-fasen er sannsynligvis Nine-Tails Naruto-spydet.

5. Genos

Genos død

I One Punch Man 213 blir Genos plutselig knivstukket av Garou i midten av brystet, og etterlater Demon Machine med minner med Saitama (det var slik det skjedde, men Genos har en stor sjanse til det). “Genos Cake” overtar for tiden alle sosiale nettverkssider og gjør “kakebolle”-gruppen berømt igjen.

Slik er medlemmene av ‘Donut’-ofrene som er ganske kjente på sosiale nettverk. Er det noen som ønsker å fullføre denne listen?

grahadi-bali.net Newsline | Av Tapioka

See also  Elske leve! Solskinn!! Genjitsu no Yohane, Sunshine in the Mirror Spin-off får anime-serien i 2023 – grahadi-bali.net

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com