Kjærlighet og torden i MCU! – grahadi-bali.net

Kjærlighet og torden i MCU! – grahadi-bali.net
,

Av de mange karakterene i Marvel Cinematic Universe er Thor den første superhelten som har fått sin fjerde solofilm. Tittel Thor: Kjærlighet og tordenfilmen regissert av Taika Waititi vil fortelle eventyrene til de Tordenguden med sin nye allierte. Thor selv ble sist sett forlate jorden med Guardians of the Galaxy inn Avengers: Slutt på spillet (2019). Og i filmen senere etter avskjed med Guardians, vil han definitivt bli gjenforent med sine gamle allierte.

Basert på det som er sett i mediepromosjonen av filmen, vil Thor denne gangen møte en forferdelig skurk som er ingen ringere enn Gorr the God Butcher. Dette tvang til slutt Thor til å mønstre nye krefter med sine gamle allierte. I tillegg til Korg som følger ham trofast, vil også King Valkyrie og Jane Foster definitivt hjelpe Thor. Med tanke på at Jane i denne fjerde Thor-filmen plutselig dukker opp som Mighty Thor, er det ikke få fans som er nysgjerrige på tidslinje film Kjærlighet og torden.

LES OGSÅ: Sjekk ut den offisielle synopsisen til Mad Max: Furiosa!

Thor: Love and Thunder tidslinje i MCU

Nå, i sitt siste intervju med Totalt filmer (via CBR), Waititi avslører når hendelser Kjærlighet og torden ta plass. I stedet for å ta tidslinje som er vanskelig for fansen å forstå, forklarte Waititi på en enkel måte. Hvor har han laget filmen Sluttspill som målestokk og regn ut årene som har gått til nå. «Sannsynligvis rundt fire år [sejak Endgame]. Ikke sant?” sa Waititi.

Gitt at det er tidshopp ca fem år fra Infinity Wars (2018), betyr Slutt på sluttspillet finner sted i 2023. Der Thor sist ble sett på vei ut i verdensrommet sammen med Guardians, etter å ha gitt ledelsen av New Asgard til Valkyriene. Med et gap på fire år til kjærlighet og torden, Dette betyr at denne fjerde Thor-filmen finner sted rundt år 2026 eller 2027. Det var på den tiden etterslep, kanskje Jane Foster endelig fant Mjolnir og ble Mighty Thor.

See also  Justin Sylvester dytter til medvertskollega i dag live på lufta – Aumag The Talks Today

LES OGSÅ: Guttene: Hvordan vil A-Train Fate in the Ending?

Takket være Waititis siste uttalelse, trenger i det minste nå ikke fans å forveksles med tidslinje Kjærlighet og torden. Gapet på fire år er nok til å svare på hvorfor det er så mange forskjeller i utseende fra karakterene. Ikke gå glipp av den siste handlingen til Thor og vennene hans, i filmene Thor: Kjærlighet og torden som kommer på kino 8. juli i morgen.

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com