Kjærlighet og torden! – grahadi-bali.net

Kjærlighet og torden! – grahadi-bali.net
,

Kredittscene er noe som er vanlig, kanskje til og med absolutt for alle Marvel Cinematic Universe-show. Dette kan skje fordi Marvel Studios fra starten alltid har satt inn scener som vil koble sammen hver MCU-film. Og det som er enda mer interessant er at det ikke er uvanlig at en MCU-film eller serie har mer enn én kredittscene. Det er derfor mange fans til slutt er veldig nysgjerrige på kredittscene MCU-filmer, inkludert Thor: Love & Thunder.

Problem kredittscene Dette gjelder også den siste MCU-filmen, nemlig Thor: Kjærlighet og torden som sendes 8. juli i morgen. I denne filmen av Taika Waititi er det faktisk mange interessante ting. Noen av dem er utseendet til Jane Foster som Mighty Thor (Natalie Portman). Så er det også Dewa Zeuz (Russell Crowe) som fremstår som eksentrisk på Olympen. Og ikke gå glipp av superskurken Gorr the God Butcher (Christian Bale) som virkelig ønsker å utrydde gudene. Likevel stoppet ikke det fansens nysgjerrighet kredittscene filmen.

LES OGSÅ: 10 mest tragiske Thor-dødsfall!

Antall scenekreditter i Thor: Love and Thunder

Nylig filmer Thor: Kjærlighet og torden selv har nettopp fullført Red Carpet-arrangementet og dets første sending til media. I følge de som har sett den (via Den direkte), ble det avslørt at det var minst scene med to studiepoeng i filmen Kjærlighet og torden. Disney-eksaminator, Jordie Pobletehar også bekreftet at i slutt filmen senere kan vi se frem til en mid-kreditt og en scene etter studiepoeng.

Selv om innholdet kreditt scene-Marvel holder det fortsatt hemmelig, men Clayton Davis fra Variety tvitret nettopp at innleggstekstene er episke. «Thor: Love and Thunder viste seg å være mer unik enn jeg forestilte meg. Bringer frem latter. Veldig standard, med en (tøff) skurk fra Christian Bale. Jeg vil se en annen komedieduo Natalie Portman og Tessa Thompson. Matt Damon bør vises på Broadway. Postkreditten er EPISK! Absolutt moro.” Davis tvitret.

See also  Ibu adalah jenis orang yang tenang atau sentiasa teruja?

LES OGSÅ: Marvel: 7 guder som dreper mest!

Basert på denne rapporten vet vi nå at etter at filmen er ferdig, er det to kredittscener vi kan se. For lojale MCU-fans kan vi selvfølgelig ikke gå glipp av dette. For hvem vet kreditt scene-det vil gi en interessant oversikt over Thors neste eventyr. Selv om vi er heldige, kan vi få en titt på hva fremtiden til MCU vil by på Thor: Kjærlighet og torden.

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com