Hva skjedde med Kelley Stage Clayton? Mord til leie Plott av golfspiller Thomas Clayton på datolinje – grahadi-bali.net

Hva skjedde med Kelley Stage Clayton? Mord til leie Plott av golfspiller Thomas Clayton på datolinje – grahadi-bali.net
,

Kelley Clayton var en kjærlig partner og mor til to ungdommelige barn. Hun ble drept med en stump gjenstand i sin personlige bolig.

I september 2015 ringte Thomas Clayton ofte 911 i panikk, som sendte politiet til hans bolig i hele den lille metropolen Caton, New York. Innvendig fant de ut at partneren hans Kelley var blitt brutalt drept.

Den nåværende “Dateline: The House in the Woods” på NBC News er noen få urovekkende tilfeller av mord-til-utleie. De tiltalte ble funnet ansvarlige hovedsakelig som følge av bevis som ikke var rett i retning av dem.

Så når du vil vite hva som skjedde, vil vi informere deg om det.

Kelley Stage Clayton

Hva skjedde med Kelley Stage Clayton? Murder For Hire Mysterium?

Like etter midnatt 29. september 2015 dro Thomas til en veldig god kompis. Da han kom hit igjen, var Kelley livløs og full av blod på hele kjøkkenet. Så snart han ofte ringte 911, hadde politiet vært der med en gang.

Blunt kjøring skadet den 35 år gamle kvinnens hode og ansikt. Politiet startet etterforskning etter at de observerte at det ikke var bevis for innbrudd i huset.

Det uomtvistelige faktum at Kelley ble drept for penger, så en gang til, virket ikke veldig sannsynlig.

Ifølge meninger var den faktiske personen Thomas betalte for å drepe partneren en person ved navn Michael Beard.

Michael sa at han drepte Kelley med en maul care for $10 000 så snart han ble satt i fengsel. Senere endret han historien sin og sa at Thomas utelukkende hadde bedt ham om å brenne ned huset, for ikke å drepe noen.

See also  Link 18 på Googles nyeste Internet Museum Bokeh Video 2022

Kelley Stage Claytons ektemann Thomas Clayton arrestert for å ha drept kone?

Thomas Clayton, som er 44 år tidligere, ble tatt og sitter nå i Sing Sing-fengselet i Ossining, New York, og soner en livstidsdom for førstegradsdrap.

Thomas ble funnet ansvarlig for førstegradsdrap i februar 2017. Rettssaken tok rundt seks uker. CCTV-opptak og mobiltelefondata bekreftet at han betalte Michael for å drepe Kelley, noe som fikk juryen til å tenke på at han gjorde det.

I april 2017 ble Thomas dømt til livstid i fengsel uten mulighet til å komme seg ut. Hans overbevisning ble opprettholdt i 2019 etter at han sendte inn en ny fortryllelse.

ABC News sier at mens de hadde deltatt i poker den kvelden, ba Clayton en dame som dessuten var der om å la henne bruke mobiltelefonen sin. Han tok valget omtrent 90 minutter tidligere enn han kjøpte bolig, da han snublet over at Kelley var død.

Politiet snublet dessuten over at Clayton tidligere de samme 12 månedene «doblet beløpet på sin kones livsforsikring». De ville dessuten avdekke med sikkerhet at Clayton var et helt annet forhold mellom kvinner.

Hvor er Kelley Stage Clayton Killer Michael Beard i dag?

Michael kjøpte to 25-års dommer for andregrads drap og en livstidsdom uten prøveløslatelse for førstegradsdrap etter at han ble funnet ansvarlig.

Han fortsetter å bli holdt på Auburn Correctional Facility i Cayuga County, New York. Han er nå sfærisk 41 år tidligere.

Michael sa at selv om Thomas ansatte ham, var det ikke for å drepe Kelley. Han sa at det ble utført for at Clayton-huset skulle fange ilden og forsikringsdekningens beskyttelsespenger kan bli samlet inn.

See also  ASUS Vivobook 13 Slate OLED (T3300) – Moderne bærbar PC + nettbrett – grahadi-bali.net

Thomas antydet visstnok Michael at huset kan være tomt, men Michael sa at han stakk av da han observerte Kelley livløs på grunn av at han var redd.

I november 2016 tenkte ikke juryen på historien hans og stilte ham til ansvar for to tilfeller av andregrads drap og ett avhengig av førstegradsdrap.

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com