Beyond Live Apk v1.3.2 (Se konsert) Last ned for den nyeste Android – grahadi-bali.net

Beyond Live Apk v1.3.2 (Se konsert) Last ned for den nyeste Android – grahadi-bali.net
,

Beyond Live Apk – Nå er den her for å gjøre det lettere for musikkfans å se en konsert, nemlig live, spesielt dette grubbandet fra Korea.

Som du allerede har forklart, har den virale pandemien nå påvirket nesten alle områder av livet så vel som musikkkonserter.

Og til slutt dukket det opp en strålende idé som ble lansert av koreanske selskaper, nemlig SM Entertainment og JYP Entertainment.

Tanken er å publisere en plattform som gjør det mulig å se konserter virtuelt. Denne plattformen er bygget med et applikasjonssystem, slik at alle kan bruke den.

I denne typen applikasjoner er det mulig for musikkprodusenter å fortsette å holde musikkkonserter til tross for den nåværende pandemien.

Mange brukere kan nå bli underholdt av denne applikasjonen fordi de fortsatt kan se live-konserter uten frykt for en pandemi.

Men før du laster ned applikasjonen kan du først lytte til om applikasjonen er betalt eller gratis, noe vi vil formidle som følger!!

Hva er Beyond Live Apk?

Beyond Live Apk er en type applikasjon som har tilbudt en tjeneste for å se alle slags konserter rundt om i verden gratis og online.

I tillegg er denne applikasjonen veldig praktisk og egnet for deg elskere av KPOP gutteband. Dermed er det nå mange konserter og liveopptredener av koreanske gutteband og artister som nå kan sees online via smarttelefonenheter.

Beyond-Live-Apk

Vel, en av de kjente konserttypene som kan sees gjennom Beyond Live-applikasjonen er SMCU-konserten. Konserten vil offisielt finne sted 1. januar 2022 online via denne applikasjonen.

Selvfølgelig kan du allerede med denne konserten se ulike opptredener fra EXO, Aespa, NCT, Shine, Super Junior, og mange flere.

Er du interessert i å se konserter online gjennom Beyond Live? Vennligst fortsett å lese anmeldelsene som vi vil formidle tydelig nedenfor!

Beyond Live Apk Mod-funksjoner

I denne typen modifiserte versjoner har moderatorene lagt til noen virkelig fine funksjoner som garantert vil være enklere for deg å bruke.

Du er sikkert nysgjerrig på hva du kan glede deg over i denne konsertse-applikasjonen. Sjekk ut noen av appens funksjoner nedenfor for mer informasjon:

1. Musikkkonsertvisning tilgjengelig

Ikke bare tilbyr den en livemusikkstrømmetjeneste, den tilbyr også repriser av tidligere konserter.

Så hvis du savner live, kan du fortsatt se den ferdige konserten i menyen som følger med. Nå kan du se dine favoritt K-Pop-grupper om og om igjen med denne funksjonen.

2. Gratis streaming av koreansk musikkkonsert

Som nevnt i forrige diskusjon tilbyr denne applikasjonen streaming eller livemusikktjenester i koreansk stil.

Her kan du se ulike musikkkonserter organisert av den koreanske musikkindustrien som JYP Entertainment eller andre koreanske musikkselskaper.

Og interessant nok kan du få denne musikkkonsertstrømmetjenesten gratis i denne Beyond Live Apk Mod-applikasjonen.

3. Live Chat-funksjon

Bortsett fra de ulike typene funksjoner som allerede er nevnt, tilbyr denne appen også en live chat-funksjon for live-strømmen du ser på.

Så denne funksjonen kan tillate deg å samhandle med andre målgrupper i live chat-menyen. Dette er noen av funksjonene du kan nyte i denne appen. Du finner dem også direkte i appen.

Last ned for Android Latest Beyond Live Apk v1.3.2 (Se konsert)

Det er mange nettsteder som diskuterer denne konsertapplikasjonen, men mange gir også falske lenker. Vel, her er vi, selvfølgelig, vi har gitt den originale nedlastingslenken for Beyond Live-applikasjonen, som er enkel og gratis å laste ned.

Før du laster ned applikasjonen, kan du først lytte til Beyond Live-spesifikasjonene enten den er kompatibel med telefonen du bruker eller ikke.

Hvis du allerede er interessert, må du laste ned Beyond Live Apk-filen for å bruke som en applikasjon for å se nettkonserter.

Nå, vær så snill, kan du bare laste ned filen direkte ved å gå gjennom en nedlastingstjeneste eller applikasjonsleverandør på smarttelefonplattformen.

Eller for de av dere som ikke kan vente med å laste ned applikasjonen, kan du direkte laste ned Beyond Live Apk-filen gratis fra Google App Store og PlayStore-lenker, sammen med de fullstendige applikasjonsspesifikasjonene nedenfor:

App navn Beyond Live Apk
Størrelse 13 MB
Versjon 1.3.2
Nylige oppdateringer 1 dag siden
Få den på Klikk på Link HER!!

Hvordan installere Beyond Live Apk

Etter at du har lastet ned Beyond Live-applikasjonsfilen fra lenken ovenfor, må du først fullføre installasjonsprosessen manuelt.

Vel, fordi denne ene applikasjonen fortsatt ikke er automatisk installert på noens smarttelefon. For det, for de som fortsatt ikke vet hvordan de skal installere det, kan du se og se trinnene som følger:

 • I det første trinnet, sørg for at internettforbindelsen du bruker er jevn og stabil under installasjonsprosessen.
 • Gå deretter til Filbehandling-menyen og klikk Last ned mappe.
 • Se deretter etter Beyond Live Apk-filen som du lastet ned tidligere.
 • Vel, ikke glem å aktivere installasjonsmodus fra en ukjent kilde først for sikkerheten og bekvemmeligheten til smarttelefonen din.
 • Deretter klikker du bare på Beyond Live-filen igjen og klikker på Installer-alternativet, vent en stund til installasjonsprosessen er fullført og installert på smarttelefonen.
 • Lykke til.

Hvordan bruke Beyond Live Mod Apk

Fordi denne typen applikasjoner fortsatt er relativt nye, er det ikke overraskende at mange fortsatt er forvirret når de bruker denne applikasjonen.

Vel, hvis du fortsatt er forvirret om hvordan du bruker det, kan du lytte til hvordan du bruker det som er skrevet som følger:

 • Last ned applikasjonen fra lenken ovenfor.
 • Vent til applikasjonen er installert.
 • Når den er installert, er det bare å kjøre programmet.
 • Når du åpner den, kan du opprette en konto ved å koble til Google-kontoen eller Facebook-kontoen din.
 • Etter å ha opprettet en konto kan du gå direkte til appen.
 • Da er det bare å velge livekonserten du vil se.
 • Så ferdig.

Er Beyond Live Apps betalt?

Kanskje har det vært så mange spørsmål fra alle samfunnslag om denne ene applikasjonen. Ikke langt derfra er det selvsagt mange som spør om denne søknaden er betalt eller ikke.

Mange er selvfølgelig nølende med å bruke denne ene applikasjonen. For for å se denne koreanske idolkonserten, må fansen bruke mye penger.

Selv om det er konsert, er prisen for setene bak veldig dyr, opptil millioner av rupiah. Alt avhenger av størrelsen på konserten. Jo større konsert, jo høyere kostnad.

Derfor tror mange at Beyond Live-appen er betalt. Det er imidlertid ikke alt du tror. Siden det viser seg at appen kan se konserter gratis, fungerer det.

Du trenger heller ikke bruke mer penger for å få søknaden, venn. Det er imidlertid ikke alle konserter som kan sees gratis i appen.

Grunnen er at det faktisk er flere konserter du kan se mot en avgift. Likevel er denne ene applikasjonen veldig nyttig for fansen, venn.

For de av dere som er konsertfans må dere prøve det. Selv om det er flere betalte konserter, vil kostnadene ikke være like høye som konsertbilletter generelt, gjeng.

Selvfølgelig er denne applikasjonen veldig nyttig for brukerne. Hva med det, venn, er noen interessert i å bruke denne ene applikasjonen? Hvis du er en fan av koreanske konserter, er denne appen et must på telefonen til vennen din.

Les også:

Det er anmeldelsen vi har formidlet om Beyond Live Apk v1.3.2 (Se på konserter) Last ned for den nyeste Android-en, det er alt og takk !!

See also  Programu 5 Bora za Kuhariri Picha kwenye Android

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com