5 grunner til at TWICEs Nayeons solodebut er så spesiell – grahadi-bali.net

5 grunner til at TWICEs Nayeons solodebut er så spesiell – grahadi-bali.net
,

TWICEs Nayeon debuterer offisielt her! Dette her Det er flere grunner til at TWICEs Nayeons solodebut er så spesiell. Nummer 2 er den mest unike helvete.

TWICE er en super jentegjeng KPOP fra Gen-3 som er på toppen av popularitet, foruten BLACKPINK selvfølgelig.

Etter å ha vært aktiv i underholdningsindustrien i 7 år, liker TWICE fortsatt å promotere som hele 9 medlemmer. Selv om mange av deres andre samtidige har spredd sine vinger ved å solodebutere. La oss si at de tre BLACKPINK-medlemmene som Jennie, Rose og Lisa har debutert solo først.

EN GANG (kallenavn for TWICE fans) heller ikke noen få som protesterte til JYP Entertainment, for å behandle artistene sine godt, en av dem var å la TWICE medlemmer behandle artistene sine godt.utforske talentene deres gjennom solodebut.

Etter å ha ventet 7 år har ventetiden endelig lønnet seg. Det eldste medlemmet av TWICE, Nayeon fikk endelig sjansen til å debutere som solosanger. Offisielt debutert 24. juni 2022, her er noen grunner til at TWICEs Nayeons solodebut er så spesiell.

Han er det første TWICE-medlemmet som debuterer solo

Så langt har flere TWICE medlemmer gitt ut låter som de synger selv. Men Nayeon er den eneste som får en full solo-mulighet. Ikke bare starte en solokarriere ved å gi ut enkeltNayeon kom umiddelbart med et veldig fullpakket album fersk og vakker.

Friskt og søtt konsept

Nayeon har alltid vært kjent som medlem av TWICE med konseptet fersk og morsom, vi vil selv om han er det eldste medlemmet av TWICE.

Denne gangen ser det ut til at JYP Entertainment har klart å utnytte Nayeons egenskaper godt. Du kan se i MV for “POP!”, Nayeon ser virkelig frisk ut og får folk som ser henne til å føle seg glade også.

Du kan se et annet eksempel i Nayeons opptreden når du fremfører “SCIENTIST” live bo. Der hadde Nayeon på seg en rosa dress, komplett med en matchende pelslue, som med suksess gjorde Nayeon enda søtere.

Samarbeid med Wonstein og Felix Stray Kids

Nayeon ga tidligere fansen noen utdrag av sangene som kommer ut på albumet hennes, og ikke få fans var entusiastiske fordi Nayeon samarbeidet med solistene Wonstein og Felix Stray Kids.

Dette albumet, bortsett fra å kunne bane vei for at Nayeons karriere kan skinne enda mer, føles ærlig talt veldig bra å se henne samarbeide med andre musikere.

Tekstene er skrevet av Nayeon selv

Da sporlisten ble avslørt, var fansen glade for å høre at Nayeon selv bidro til tekstene til de to sangene.

Nayeons solodebut

Selv om jeg er sikker på at enhver sang han synger definitivt vil bli en hit, men det føles enda mer ekstraordinært å vite at det er flere sanger hvis tekster han komponerte selv.

Nayeon Prøv ‘ALL’ utseende

I MV for «POP!» klarte Nayeon å vise frem noen fantastiske opptredener. Med utgangspunkt i konseptet fersk den nåværende, så de gamle skoleklærne, til de sexy klærne vises av Nayeon med episk i MV “POP!.” Merket som medlem jentegjeng 3. generasjon hvem kroppsmålDet er klart at uansett hvilken modell av kjolen er, vil den passe for Nayeon å ha på seg.

See also  Vasvra Que Sentimiento Humano Soy & Toets die Sabre Que Sentimiento Humano Eres?

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com