5 forbrytelser Supermann gjorde! – grahadi-bali.net

5 forbrytelser Supermann gjorde! – grahadi-bali.net
,

Supermann er faktisk kjent som en superhelt som aldri gir opp når han forsvarer sannheten. Med de forskjellige superkreftene han har, har Supermann alltid vært et symbol på håp for jorden og dens omgivelser. Likevel, til tross for alle heroiske gjerninger han hadde gjort, viste det seg at han heller ikke var fri for feil. Hvor han ikke innså feilen før den til slutt ble til en forbrytelse. Fra onde gjerninger som helt klart er skadelige, til mindre forbrytelser som få mennesker kanskje vet om, her er fem forbrytelser han har begått i DC-universet!

LES OGSÅ: Bli kjent med God Squad, God Team på Marvel!

Lammer fotballspillere

Supermann kan godt være kjent som et symbol på håp for de fleste mennesker på jorden, men ikke Tommy Burke. Fordi i tegneseriene Action tegneserier #4, Supermann lammet en gang fotballspilleren ved å bruke et stoff. Hva er enda verre, det viser seg at Superman gjorde denne onde handlingen med vilje for å forkle seg som Tommy og bli en del av fotballaget. Det opprinnelige målet var faktisk å beseire en korrupt trener, men å immobilisere en fotballspiller og ta over jobben hans er en annen forbrytelse som ikke er mindre ille enn handlingene til en superskurk.

Beskytte sitt adopterte barn

Selv om Superman fra utsiden aldri virker ensom, men faktisk oppdro han en gang et barn som het Jimmy Olsen. Selv om det ved første øyekast ser prisverdig ut, men det blir faktisk et mareritt for Jimmy. I tegneserier Jimmy Olsen #30, for å være presis i historien med tittelen The Son of Superman, Superman mobbet faktisk Jimmy. Når Jimmy prøver å gi en gave til farsfiguren sin, blir Supermann sint og brenner gaven sin foran Jimmy bare fordi han ikke liker den. Mobbing av barn er absolutt begynnelsen på en familievold, som vi i dag anser som en forbrytelse.

LES OGSÅ: DC dreper offisielt Harley Quinn-karakteren!

Å rive de fattiges hus

For øyeblikket er Superman kjent som en veldig heroisk superhelt, men det var ikke tilfelle i de første dagene av debuten hans. For på den tiden hadde han en tendens til ofte å ofre sin moral og ta hensynsløse handlinger. I tegneserier Action tegneserier #8, Supermann ødela en gang hjemmene til de fattige i Metropolis etter å ha merket at ondskapen hadde sin opprinnelse der. Med sin makt ødelegger han alle slumhusene og beordrer innbyggerne til å finne et nytt sted å bo.

Bli en tyrannhersker

Blant noen av de verste tingene Superman noensinne har gjort, er forbrytelsene hans i alternative historier Urettferdighet er den mest populære. I denne tegneserien, som debuterte i 2013, dreper han med vilje Jokeren som har lurt ham til å drepe Lois Lane. Som om han fortsatt ikke var fornøyd, bestemte han seg for å bli den eneste herskeren over jorden og gjøre slutt på det onde på sin egen måte. I prosessen blir han en tyrannisk hersker som vil drepe alle som kommer i veien for ham. I denne tegneserien kan vi i det minste se Supermann som en skurk i stedet for en helt.

Å ha sex på Lois Lane’s Grave

I tegneserier The Adventures of Superman Annual #3, nettopp i historien Utenfor tidens rekkevidde, Lois Lane døde en gang av å bære babyen hennes. Dessverre sørger Supermann bare et øyeblikk, før han og romvesendronningen Maxima vender seg mot hverandre. De to superskapningene hadde deretter sex på gravsteinen til Lois Lanes grav som lyder “Clark Kents elskede kone, dør mens hun er gravid med første barn”. Selvfølgelig kan vi kategorisere denne handlingen som en moralsk forbrytelse. For for mange mennesker er det Supermann har gjort noe som er upassende.

LES OGSÅ: DC lanserer First Look for Black Adams etterfølger!

Det er de fem forbrytelsene Superman noensinne har begått. Uansett påvirkning er både små og store forbrytelser faktisk upassende for Stålmannen. Dessuten ser mange mennesker på ham som en forsvarer av sannheten. Hvis folk i hans univers visste om disse fem onde gjerningene, ville kanskje etiketten hans endret seg til “en og annen ond forsvarer av sannheten”. Heldigvis har de fleste av de onde historiene DC prøvd å begrave i lang tid, med oppdateringen til Superman-karakteren i New Earth som har funnet sted siden 2011.

See also  Hvem er Liz Garbus? Prins Harry og Meghan Markle ansetter venstreorienterte filmskaper for Netflix-dokuserier – grahadi-bali.net

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com