5 beste snikskyttere! – grahadi-bali.net

5 beste snikskyttere! – grahadi-bali.net
,

I One Piece-serien ser vi mange karakterer som er unike når det gjelder slåssing. De fleste karakterene i serien kjemper med sverd, mens det er andre karakterer som bruker skytevåpen som bærebjelke. Vanligvis vil disse karakterene bli kjent som snikskyttere eller skarpskyttere.

Som navnet tilsier, er de unike med evnen til å kjempe på avstand. De holder seg vanligvis unna målet og bruker skyteevnen til å treffe målet. Selv om snikskyttere kanskje ikke er en viktig posisjon i et piratmannskap, kan deres tilstedeværelse gi en annen farge til kampen. De kan beskytte eller hjelpe andre kamerater. Her er snikskyttere med episke evner i One Piece-serien.

LES OGSÅ: One Piece: 16 sterkeste Yonko-kommandører!

Capone Bege

Capone «Gang» Bege er en av piratene som er medlemmer av den verste generasjonen. Han kommer fra West Blue, og har gjennom årene vist seg å være en stor person. Bege selv har for tiden en dusør på 350 millioner Belly, som viser hvor farlig Bege er.

Med sin bakgrunn som mafia er det ikke overraskende at Bege er dyktigere i bruk av skytevåpen enn sverdet. Vanligvis har Bege alltid med seg et skytevåpen som han holder skjult. Bege ser kanskje ikke ut som en skarpretter, men kvalitetene hans kan ikke undervurderes. Dessverre er Beges fulle kraft fortsatt ukjent for oss.

Usopp

Usopp er en snikskytter fra Straw Hat Pirates. Han ble med stråhattene i Syrupp Village-buen. Siden han først dukket opp i historien, har Usopp vært kjent for å ha fordeler når det gjelder å bruke en katapult. Imidlertid viste Usopp over tid en økning i sin styrke når det gjelder våpen og samtidig også når det gjelder presis skyting.

I Enies Lobby-buen klarte Usopp å skyte Spandam fra stor avstand. Dette øyeblikket klarte å få Usopp til å redde Nico Robin. Senere, i Dressrosa-buen klarte Usopp å øke sin evne der han var i stand til å skyte Sugar ved hjelp av Haki. Usopp kunne se hvor Sugar var ved å se på auraen hans. Det er interessant å se Usopps forbedring etter Wano Country-buen.

LES OGSÅ: My Hero Academia 357 Spoiler: A Hero from the Future dukker opp!

Izo

Izo er et tidligere Whitebeard-piratmannskap. Izos dusør alene når 510 millioner Belly. Han kommer fra Wano-regionen, noe som betyr at Izo også har evnen til å svinge et sverd. Det som imidlertid er interessant er at Izo er flinkere til å bruke en pistol eller skytevåpen, som da blir Izos hovedvåpen.

Izo viste sin skarpe skuddevne da han klarte å slå ut Kings figur i angrepet på Onigashima. I sin kamp mot Kaido klarte Izo å skyte fienden med en kule som han hadde belagt med Advanced Armament Haki. På denne måten kunne kulene som ble avfyrt av Izo trenge gjennom huden til Kaido.

Van Augur

Van Augur er kjent under kallenavnet “The Supersonic”, og er en veldig mektig pirat. Beviset er at han ble leder av det tredje skipet eller ble tredje kaptein for de 10 Titanic Captains i Blackbeard-piratgruppen. Van Augur er en av de tidlige mannskapet på Blackbeard som ble med siden begynnelsen av denne gruppen ble dannet. I likhet med Usopp var hans rykte for presis skyting veldig høyt.

Van Augur har et spesielt skytevåpen som han bruker i hver kamp. Et bevis på den fantastiske figuren hans er at han er i stand til å skyte målet sitt nøyaktig når vanlige mennesker ikke er i stand til å se målet. Det var på grunn av hans formidable skyteevne at Blackbeard ba ham om å bli med mannskapet sitt, og dette gjorde ham også til en av de beste snikskytterne i verden.

LES OGSÅ: Boruto: White & Black Karma Difference!

Yasopp

I One Piece-verdenen er Yasopp den mektigste snikskytterfiguren i dag der ingen har lykkes i å skifte posisjon. Yasopp er en kamerat og også divisjonssjef i Red Hair Pirates. Hans popularitet og rykte som snikskytter ble hørt overalt. Siden han var ung, er Yasopp kjent for å ha ekstraordinære skyteevner.

Det er dette som gjør Shanks interessert og inviterer ham til å bli med. Luffy erkjente til og med Yasopps storhet når det gjelder skuddevnen hans. Yasopp selv antas å ha evnen Armament and Observation Haki, selv om det ikke er noen offisiell bekreftelse i historien. Det er selvfølgelig interessant når Yasopp og Usopp konkurrerer mot hverandres skyteferdigheter i fremtiden.

Tilstedeværelsen av en snikskytterfigur i et piratmannskap kan øke styrken til gruppen. Dette er bevist av eksistensen av et piratmannskap som har en spesiell figur for denne stillingen. De vil vanligvis gi beskyttelse til kameratene sine, eller gjøre noe uvanlig som andre karakterer ikke kan gjøre

See also  Nyhetskobling Bokeh Chrome bruker de nyeste 2022-numrene uten VPN

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com