10 beste One Piece-spill på Android – grahadi-bali.net

10 beste One Piece-spill på Android – grahadi-bali.net
,

10 beste One Piece-spill på Android

One Piece er den mest populære mangaen i verden i dag med en stor fanskare. Hvis du er en av de store fansen, er det ikke lovlig hvis du ikke har spilt OP-spillet. Her er de 10 beste One Piece-mobilspillene du bør prøve akkurat nå på din elskede Android.

1. One Piece Bounty Rush

One Piece Bounty Rush

One Piece Bounty Rush er utviklet av Bandai Namco Entertainment, og er et gratis-å-spille kampspill hvor du og lagkameratene dine skal møte andre spillere. På spillskjermen vil spillere fra begge sider kjempe med hverandre for å øke poengsummen (også kjent som bonus), siden med høyest poengsum på slutten av kampen vinner.

Ikke bare gir det en ny kampopplevelse, One Piece Bounty Rush har også intelligent bygde karakterer som kan lage virkelig vakre kombinasjoner. Antallet spillere i One Piece Bounty Rush er fortsatt veldig stort, så hvis du ikke har spilt det ennå, last ned spillet og kjempe med en gang. (Last ned her)

2. One Piece Treasure Cruise

10 beste One Piece-spill på Android

One Piece Treasure Cruise ble lansert globalt i 2015, og er fortsatt et veldig interessant One Piece gacha-spill. Spillet til dette spillet er ganske enkelt. Din daglige oppgave er å pløye og jakte på de nødvendige gjenstandene og deretter bruke dem til å rekruttere, oppgradere og bygge det sterkeste laget på 6 personer. Så med denne troppen kan du besøke de svært kjente One Piece-øyene.

One Piece Treasure Cruise har et stort antall karakterer – mer enn 1000. Spillet er selvfølgelig gratis å laste ned, men hvis du er avhengig av gacha… bør du vurdere lommeboken din. (Last ned her)

3. One Piece Thousand Storm

One Piece Thousand Storm

One Piece Thousand Storm er en MMORPG-spillsjanger som er tung i piratkopiering og med et plot som tett følger den originale mangaen. I spillet vil du bygge et lag og bruke det mot mektige fiender som Doflamingo, Big Mom, Kaido.

Dette spillet oppdateres fortsatt ofte med mange nye hendelser. Hvis du ikke har de to spillene ovenfor, er ikke One Piece Thousand Storm et dårlig valg. (Last ned her)

4. One Piece Burning Will

One Piece Burning Will

Fortsetter denne listen er et annet RPG-spill kalt One Piece Burning Will. One Piece Burning Will tilbyr interessant turbasert kampmekanikk med en historie som er veldig lik originalen, og er et spill verdt å sjekke ut for One Piece-fans.

Det mest fremtredende trekk ved One Piece Burning Will ligger i dets intrikat konstruerte ferdighetssystem og svært attraktive effekter. Spill spillet og bare se! (Last ned her)

5. One Piece Fighting Path

10 beste One Piece-spill på Android

Det mest populære One Piece gacha-spillet akkurat nå er sannsynligvis dette: One Piece Fighting Path. I spillet vil du gacha for å finne deg selv den sterkeste karakteren, og deretter øke kraften deres.

Når du er trygg på dine evner, kan du kontrollere karakteren din til å gå til krig, 1VS1 solo med andre spillere eller kjempe sammen for å frigjøre ferdigheter i tøffe sjefskamper.

Svakheten til One Piece Fighting Path-mobilspillet er at det er ganske tungt, så det krever en enhet som er sterk nok til å kjøre jevnt. (Last ned her)

6. One Piece Sailing King

One Piece Sailing King

Et annet actionfylt One Piece-spill for Android, ‘Sailing King’ lar deg utforske havene og kjempe mot fiender i sanntidskamper. Akkurat som alle andre spill, er det hundrevis av favorittkarakterer å samle. Du kan kontrollere dem og slippe løs de spesielle bevegelsene deres ved å trykke på portrettet deres mens spesialbevegelseslinjen fylles opp under kamp.

Sailing King-kampen er utrolig rask, så du må raskt slippe løs karakterens spesielle kampteknikker for å beseire bølger av fiender. Dette spillet er på kinesisk og det er ingen engelsk versjon annonsert ennå, men hvis du er en stor fan av Luffy må du legge til dette spillet i samlingen din. (Last ned her)

7. Ocean Rebellion: Next Pirate King

10 beste One Piece-spill på Android

Elsker du eventyrspill? Det betyr at du bør prøve Ocean Rebellion: Next Pirate King. I dette spillet vil spillere bli invitert til eventyr mens de samler interessante skatter. Ocean Rebellion ligner på et RPG-spill hvor det er flere ferdigheter som kan finpusses og et laugsystem er tilgjengelig for å kjempe sammen med andre spillere.

I tillegg gir dette spillet også en rekke Dungeons. Merk at det er Dungeons i form av Irate Training, Brave Trial, Beast Hunt, og så videre. Spillet vil også bli utviklet på nytt med mer utfordrende fangehull. Enda mer interessant, Ocean Rebellion tilbyr arrangementer! Ved å delta i arrangementet kan spillere få attraktive premier. (Last ned her)

8. Black Flag: Pirates VS Fairy Super Battle

Black Flag: Pirates VS Fairy Super Battle

Som navnet tilsier, inviterer dette spillet spillere til å bli en pirat som kjemper mot superfeer. Målet med spillet er å erobre fiendens territorium ved å ta flagget til hvert motstanderlag. Her vil du slå deg sammen med piratteamet, Luffy. Hvis du ikke vil være Luffy, kan du velge hvilken som helst annen karakter du vil.

Det bemerkes at spillet Black Flag: Pirates VS Fairy Super Battle har rundt 80 interessante piratfigurer med sine egne unike ferdigheter. I tillegg har Black Flag også flere spillemoduser, nemlig: 1VS1, 3VS3. (Last ned her)

9. Luffy Eastblue Pirate

Luffy Eastblue Pirate

Ta handling og fullfør fiendene ved å bruke favorittkarakteren vår, Luffy. Som navnet på spillet antyder, fokuserer det på Luffy. For sjangeren bruker den konseptet handling og temaet til One Piece-animeen.

I spillet vil spillerne bli brukt som hovedpersonen ved navn Luffy som er klar til å duellere med fiendene sine. Kontrollene og knappene for kampen er ikke vanskelige, det er enkelt, interessant, morsomt og selvfølgelig gratis. (Last ned her)

10. Rise of Pirates: Revenge

Rise of Pirates: Revenge

Et annet spill med temaet One Piece pirates er Rise of Pirates: Revenge. Det er et enkelt actionspill der spilleren vil kjempe mot fiender. Du kan velge kampmodus 1v1, 3v3 eller mot AI fra Rise of Pirates: Revenge.

Rise of Pirates viser bare 2D-animasjon som betyr at spillet er veldig lett for alle Androider. Selv om det er lett og enkelt, gir dette spillet fortsatt morsomme og andre interessante ting som gjør spillet verdig å inkluderes i listen over de beste One Piece Android-spillene. (Last ned her)

Over er de 10 beste One Piece-mobilspillene du må spille på din elskede Android for OP-fans.

See also  Verdens mest sofistikerte robot overrasker deg – grahadi-bali.net

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com