Universal jobber med den nyeste Green Hornet-filmen! – grahadi-bali.net

Universal jobber med den nyeste Green Hornet-filmen! – grahadi-bali.net
,

Britt Reid aka Green Hornet er en av de populære superheltene som debuterte i radiosaga på 30-tallet. Siden den gang har karakteren blitt en del av amerikansk popkultur selv i dag. Spesielt etter at historien ble en film i 1966, med Bruce Lee som fungerte som hans sidekick ved navn Kato. I 2011 tilpasset Sony den originale historien til en film kalt The Green Hornet.

Selv om Sonys filmer er ganske attraktive i øynene til deres lojale fans, økonomisk sett er filmene mindre vellykkede. Slik at siden den gang er det sjelden hørt om karakteren til Green Hornet og Kato. Helt til endelig i 2020 var filmselskapet Universal og Amasia Entertainment interessert i å bringe historien om superhelten og hans sidekick til live igjen på det store lerretet. Og i denne epoken med Hollywood-kino, ønsker selvfølgelig fans virkelig denne intensjonen velkommen.

LES OGSÅ: Sylvester Stallone avslører grunner til å forlate Creed 3!

Ny film The Green Hornet and Kato

Nå er det to år siden Universal annonserte filmutvikling The Green Hornet og Kato, endelig begynte en oppdateringsnyhet å dukke opp. I følge en fersk rapport fra Frist, Universal er for tiden i forhandlinger med Leigh Whannell om å jobbe med filmen. Whannell har selv tidligere jobbet med reboot-filmen Den usynlige mannensom gjorde det ganske bra på kino i 2020.

Sammen med denne rapporten avsløres det også at Universal elsker det nye manuset fra David Koepp, som har vært med på prosjektet siden 2020. Og Koepp selv er en kjent manusforfatter i Hollywood. Fordi han tidligere var figuren bak fødselen av store franchiser, som Jurassic Park (1993) og Umulig oppdrag (1996).

See also  1111.90 l50 204 Viral HD Ingen VPN Ingen sensur Nyeste 2022

LES OGSÅ: Live Action Hercules jobber og samarbeider med regissør Aladdin!

Hvis forhandlingsprosessen for Leigh Whannell går bra, er det ikke umulig at filmprosjektet går videre til neste trinn. Der castingen av rollebesetningen senere ser ut til å være svært oppmuntrende nyheter for fansen. Vi følger bare med på hva som skjer. Forhåpentligvis filmproduksjonen The Green Hornet og Kato kjøre jevnt, slik at unge fans kan se hvor spennende denne klassiske superheltfilmen er.

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com