Les One Piece 1054 Manga Comics Luffi blir Yonkou og Shogun Wanos identitet avslørt – grahadi-bali.net

Les One Piece 1054 Manga Comics Luffi blir Yonkou og Shogun Wanos identitet avslørt – grahadi-bali.net
,

grahadi-bali.net – Hei folkens, tilbake igjen med administratoren som denne gangen vil diskutere om Les One Piece 1054 Manga Comics Luffi Becomes a Yonkou og avslørte identiteten til Shogun Wano.

Ved denne anledningen vil administratoren tilby lesing av One Pice 1054 indonesisk tegneseriemanga gratis.

Som allerede vist i spoileren fra One Pice 1054 at Monkey D Luffy har fått tittelen som en Yonkou etter at de to forrige Yonkouene er døde.

Slik at det gjorde verdensregjeringen redd etter Luffys kroning som en Yonkou som ble fulgt.

På tidspunktet da han ble kronet som en Yonkou, ble Monkey D Luffy møtt med en forbløffende situasjon, der broren hans og hans to venner ble arrestert av verdensregjeringen.

Dette er en stor trussel mot Luffy og andre medlemmer av Straw Hat Pirates. Vennene som ble arrestert var Vivi og Boa Hancock, og Luffys bror, Sabo.

Til og med saboen og piratdronningen og Boa Hancock blir sett bli bundet opp av steinhåndjern og dekket med blod over hele kroppen.

Det mest patetiske er Boa Hancocks hender som er bundet på baksiden med sjøsteinshåndjern.

Du må vite at One Pice 1054 Manga Spoiler også viser en samtale mellom Vivi og IM Sama som er lederen av verdensregjeringen.

Selv om One Pice Chapter 1054 viser fangsten av Sabo, Vivi og Boa Hancock. Det er imidlertid ikke kjent med sikkerhet kronologien til fangsten deres i Mariejoa.

Imidlertid er det mange andre fakta som sier at i forrige kapittel av One Pice 1054 anslås faren til Oden fortsatt å være i live.

See also  Slik overvinner du sakte Android – grahadi-bali.net

Fordi One Pice 1054-mangaen tidligere diskuterte om Odens far som var kjent for å ha dødd av forgiftning.

Men med One Pice 1053-mangaen er det en overraskelse der Kozuki Sukiyaki eller Odens far fortsatt er i live og ikke er død.

For hele denne tiden forkledde bestefaren til Kozuki Momonosuke seg ved å ha på seg en lang maske og skiftet navn til Tenguyama Hitetsu.

Så dette overraskende faktum avslører også hvem den virkelige faren til Oden er.

Da Nico Robin besøkte fangehullsslottet, hadde han en sjanse til å snakke med Tenguyama Hitetsu.

Les også: Andrea Solano Twitter Viral Video Link

Samtalen avslørte identiteten til den tidligere Shofun Wano. Så Tengu Hitetsu tok av seg masken og avslørte sin sanne identitet som Shogun Wano som hadde vært tildekket hele denne tiden.

Tengu Hitetsu er Shogun of Wano, hvor han tidligere ble rapportert å ha dødd av forgiftning. Så derfor kan Oden bestige tronen i hans sted.

Hvis du vil fortsette å lese One Pice 1054-mangaen, vil administratoren nedenfor gi en lenke som du kan lese gratis.

<<>>

<<>>

Det siste ordet

Det er alt administratoren kan si om å lese Manga Comic One Piece 1054 Luffi blir en Yonkou og avsløre identiteten til Shogun Wano. Forhåpentligvis kan det administratoren gir ovenfor være nyttig for oss alle. Takk for besøket.

Galleri for Read One Piece 1054 Manga Comics Luffi blir Yonkou og Shogun Wanos identitet avslørt

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com