No More Heroes 3 Sett en bestemt utgivelsesplan for andre plattformer – grahadi-bali.net

No More Heroes 3 Sett en bestemt utgivelsesplan for andre plattformer – grahadi-bali.net
,

No More Heroes kan sies som et action RPG-spill med komediekrydder overalt. Det siste spillet utviklet av Grasshopper Manufacture med tittelen No More Heroes 3 var tidligere kun eksklusivt for Nintendo Switch, nå har Marvelous Games annonsert en utgivelsesplan for plattformer som PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One og Xbox-serien.

No More Heroes 3 ble opprinnelig utgitt i august 2021 i fjor for konsoller Nintendo Switch, med utgivelsen av andre plattformer vil også legge til nye funksjoner som støtte for 4K- og 60FPS-oppløsninger. Så kommer japansk dubbing i tillegg der det i den første utgivelsen av spillet kun var tilgjengelig med engelsk dubbing, Grasshopper Manufacture vil bringe kjente stemmeskuespillere som Kazuya Nakai som vil være hovedpersonen Travis Scott, Yuki Kaji og til og med Kenjiro Tsuda vil også være involvert i No. More Heroes 3.

Når det gjelder selve spillet, fokuserer No More Heroes III på eventyrhistorien til Otaku-helten ved navn Travis Touchdown som blir tvunget til å kjempe igjen for å beskytte jorden mot trusselen fra Prince FU og hans fremmede tropper. Denne tredje serien har fortsatt mange av favorittkarakteristikkene til No More Heroes-serien, fra komedieelementer, kreativt og ufattelig actionspill, til tilbakekomsten av det åpne verden-formatet.

No More Heroes 3 vil bli utgitt for PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One og Xbox-seriene 6. oktober 2022, men vil dessverre bli utgitt for det japanske markedet først. Men ikke bekymre deg, Xseed Games har annonsert for en tid siden at de vil bringe dette spillet globalt, muligens på samme dato som utgivelsen i Japan eller litt senere.

See also  Kepentingan Pemeriksaan Kesuburan Sebelum Melakukan Program Kehamilan

Sørg for å holde deg oppdatert med andre spillnyheter på grahadi-bali.net.

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com