La oss besøke Jagad Sandya Legenda, Apex Legends Mobiles første roadshow i Indonesia som tar i bruk lokal visdom – grahadi-bali.net

La oss besøke Jagad Sandya Legenda, Apex Legends Mobiles første roadshow i Indonesia som tar i bruk lokal visdom – grahadi-bali.net
,

Legenden om Sandya-universet

Electronic Arts holdt sitt første roadshow og spennende fellesskapssamling med spill Apex Legends mobil har krav på “Legenden om Sandya-universet” hos M Bloc Space, Sør-Jakarta. Denne aktiviteten, som arrangeres fra 30. juni – 3. juli 2022, er åpen for publikum og gratis!

“Jagad Sandya Legenda” vil presentere samarbeidet til det siste Battle Royale-spillet utviklet av Respawn Entertainment og indonesisk lokal visdom. Denne fire dager lange aktiviteten vil bli dekorert med ulike spennende arrangementer samt kulturelle kunstforestillinger.

Når lokal visdom møter dagens spill

Apex Legends mobil

Kombinasjonen av teknologisk utvikling og lokal visdom er hovedånden båret av “Jagad Sandya Legenda”. En av dem presenterer et wayang kulit-spill med en dukkefører Ki Bayu Aji Nugraha fra Bajran Gupita Art Studio, Yogyakarta. Tidligere var Ki Bayu også involvert i produksjonen av en reklamevideo med den berømte indonesiske cosplayeren, Larissa Rochefort.

Dette moderne dukketeateret vil fortelle historien om kampene til Legends of Indonesia Apex Legends mobil mot det onde. En rekke karakterer i spillet, som Wraith, Bloodhound og Fade i form av Wayang, vil “kjempe” mot forskjellige antagonistkarakterer fra stykket spesielt laget for Jagad Sandya Legenda-scenen.

Hovedarrangementet for dukketeateret “Jagad Sandya Legenda” avholdes lørdag 2. juli 2022, og presenterer Apex Legends Mobile-figurdukkeprodusenten, Is Yuniarto i Q&A-økten. I tillegg vil på slutten av arrangementet bli akkompagnert av en musikalsk opptreden fra bandet Stjerner og kanin og Drivhuseffekt i Live House M Bloc-området.

Utfør spesielle oppdrag og få attraktive belønninger

Besøkende til «Jagad Sandya Legenda» kan også delta i spesielle oppdrag fra Apex Legends mobil. Besøkende som har registrert seg vil få JSL Pass inneholder instrukser vedrørende en rekke oppdrag som må utføres, samt kart over plassering av området i denne.

See also  Visste du at The Glimpse Of Us Singer tidligere var en komedie-youtuber, vet du! – grahadi-bali.net

Etter å ha fullført hvert oppdrag spredt i Jagad Sandya Legenda-området, får besøkende et spesielt klistremerke som limes på Pass, for deretter å legges inn i loddboksen som er gitt. Trekningen gjøres tilfeldig på slutten av hver dag.

Totalt 4 smarttelefoner, 40 vareesker og 100 Google Play-gavekort vil bli gitt i løpet av 30. juni – 3. juli 2022 og kan tas med hjem av besøkende som fullfører alle oppdrag. I tillegg kan de første 100 besøkende på Jagad Sandya Legenda hver dag også få 100 spesielle t-skjorter fra Apex Legends mobil.

Kom igjen! Kom til “The Legend of Sandya Universe”. Ytterligere informasjon finner du på den offisielle Apex Legends Mobile Indonesia Discord og Apex Legends Mobile Indonesia Community Instagram.

KAORI Newsline | Informasjonen som er sendt inn kommer fra partiet som gir pressemeldingen og representerer ikke den redaksjonelle politikken til KORI.

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com