[KELANA JEPANG] Kamuy Lumina, A Journey Through Ainu Myth – grahadi-bali.net

[KELANA JEPANG] Kamuy Lumina, A Journey Through Ainu Myth – grahadi-bali.net
,

Lake Akan på den nordlige øya Hokkaido, Japan er kjent som en av de klareste innsjøene i hele Japan. Innsjøen er omgitt av skoger og gjørmevulkaner kjent som bokke fra nasjonalparken Akan Mashu (Akan Mashu nasjonalpark). Krateret i denne innsjøen er veldig kjent for sine runde kuler av grønne marimoalger som vokser seg større i dette området sammenlignet med andre områder. I området er det også en liten landsby som har en gammel japansk skikk kalt Ainu. De har inngått samarbeid med et kanadisk multimediaproduksjonsselskap, Moment Factory. Selskapet tilbyr et glimt av Ainu-kulturen gjennom Akan Kamuy Lumina Lake Forest Night Walk (Lake Will Forest Night Walk Kamuy Lumina).

Begrep du refererer til en skapning i Ainu-mytologien som ligner på vi Japan. Vi er ånder eller fenomener som dyrkes i shinto-religionen. I Ainu kultur, myter og historier om du gått i arv fra generasjon til generasjon. Muntlige tradisjoner og historiefortelling spiller en stor rolle i opplevelsen Kamuy Lumina.

I år er det tredje tilbudet av kveldsvandringen siden den ble arrangert første gang i 2019. Siden den gang har over 50 000 besøkende deltatt i aktiviteten. En del av inntektene fra aktiviteten ble donert til Maeda Ippoen Foundation i Kuhiro for å beskytte det omkringliggende dyrelivet.

I år skulle nattvandringer starte 14. mai, men ble utsatt til 18. juni etter at paringstiden ble oppdaget kumagera (svart utløser) pågår fortsatt. Hovedtemaet for turen ved denne anledningen er «side om side med naturen».

Aktiviteten finner sted ca 30 minutter etter solnedgang. Utføres daglig frem til 19. november. Lys, lyder og kartprojeksjoner som viser skiftende årstider og forskjellige værelementer er kombinert til ett. Ugle som skytsguddom vil guide besøkende på en reise med mytologiske historier om hvordan kakesu (Eurasia Bird Jay) redder folk fra stor hungersnød. Underveis vil besøkende møte projeksjoner av hjort, fisk og kuler av marimoalger som er så naturtro at besøkende vil tro at de har blitt fraktet til en annen astral verden.

See also  Penginapan Demak - grahadi-bali.net

Avstanden tilbakelagt på denne kveldsturen er 1,2 km (0,75 miles). Det tar omtrent 5 minutter å fullføre. Stien er delt inn i åtte hovedsoner og hver sone gir et nytt kapittel i historien.

Noe av det mest unike med denne aktiviteten er at alle deltakere vil motta en “rytmepinne”, en imitasjon av en tradisjonell pinne Ainu. Denne versjonen kommer imidlertid med GPS og høyttalere som spiller historier, fortellerstemme og musikk rett ved øret til deltakeren. Tryllestaven kan også lyse opp bakkeområdet direkte, slik at deltakerne ikke snubler i mørket. Musikalske innslag fremført og spilt inn av lokale innbyggere Ainu. De spiller tradisjonelle instrumenter Ainusom munnharpe, tonkori og plukkede strengeinstrumenter.

Kamuy Lumina nattturer foregår vanligvis når det regner eller er sol, bortsett fra når været er dårlig. Billetter for voksne (ungdomsskolealder og over) er 3000 yen (Rp 328 740) per person. Det koster 3 500 yen (383 530 Rp) for billetter bestilt av mannskapet samme dag. Billetter for barn (barneskolealder) er 1 500 yen (Rp 164 370) eller 1 700 yen (Rp 186 285). Barn i barnehagealder kommer inn gratis. Mer informasjon om billettkjøp og starttider finner du på nettsiden Kamuy Lumina.

For besøkende som ønsker å oppleve mer av den tradisjonelle Ainu-kulturen i Lake Akan-regionen, tilbyr Ainu Lake Akan Ikor Theatre billetter til programmet “Lost Kamuy”. Mistet Kamuy er et show som kombinerer tradisjonell Ainu-dans, moderne dans og digital kunst med temaet sameksistens med den nå utdødde Hokkaido-ulven. Billetten er tilgjengelig for 4 700 yen (515 025 Rp) for voksne og 2 100 yen (230 115 Rp) for barn.

EN mangaka kalt Satoru Noda laget en manga med tittelen Golden Kamuy som forteller historien om Ainu etter krigen mellom Japan og Russland. Golden Kamuy ble først produsert i 2017 og er nå ferdig. Manga dette er publisert av Shueisha og den engelske versjonen er utgitt av Viz Media.

See also  Umbrella Academy sesong 3 Credit Scene Forklaring! – grahadi-bali.net

Følg med for de siste nyhetene fra Titip Japan-kanaler! Kom igjen, les andre artikler her^^

Kilde: soranews24

Bildekilde: sapporo

Ikke glem å også følge Titip Japans sosiale medier:
Instagram: @grahadi-bali.net
Twitter: @grahadi-bali.net
Facebook: Ta japansk

Point-Japan-Plysj-Golden-kamuy-Animal-Fourze-Mascot-2.-Asirpa-ResalePoint-Japan-Plush-Golden-kamuy-Animal-Fourze-Mascot-4.-Hyakunosuke-Ogata-Resale

Rp 590 000
Blir utgitt 01.09.2022.

Point-Japan-Plush-Golden-kamuy-Animal-Fourze-Mascot-1.-Saichi-Sugimoto-ResalePoint-Japan-Plush-Golden-kamuy-Animal-Fourze-Mascot-4.-Hyakunosuke-Ogata-Resale

Rp 590 000
Blir utgitt 01.09.2022.

Point-Japan-Plysj-Golden-kamuy-Animal-Fourze-Mascot-3.-Yoshitake-Shiraishi-ResalePoint-Japan-Plush-Golden-kamuy-Animal-Fourze-Mascot-4.-Hyakunosuke-Ogata-Resale

Rp 590 000
Blir utgitt 01.09.2022.

Point-Japan-Plush-Golden-kamuy-Animal-Fourze-Mascot-5.-Hajime-Tsukishima-ResalePoint-Japan-Plush-Golden-kamuy-Animal-Fourze-Mascot-4.-Hyakunosuke-Ogata-Resale

Rp 590 000
Blir utgitt 01.09.2022.

Point-Japan-Plysj-Golden-kamuy-Animal-Fourze-Mascot-6.-Otonoshin-Koito-ResalePoint-Japan-Plush-Golden-kamuy-Animal-Fourze-Mascot-4.-Hyakunosuke-Ogata-Resale

Rp 590 000
Blir utgitt 01.09.2022.

Point-Japan-Plush-Golden-kamuy-Animal-Fourze-Mascot-4.-Hyakunosuke-Ogata-ResalePoint-Japan-Plush-Golden-kamuy-Animal-Fourze-Mascot-4.-Hyakunosuke-Ogata-Resale

Rp 590 000
Blir utgitt 01.09.2022.

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com