Hvem er Darren Baileys kone Cindy Stortzum? Deres barn og nettoverdi avslørt – grahadi-bali.net

Hvem er Darren Baileys kone Cindy Stortzum? Deres barn og nettoverdi avslørt – grahadi-bali.net
,

Politikeren Darren Bailey stiller for tiden til valg som guvernør i Illinois. Det republikanske hovedvalget er 28. juni 2022, og han er på stemmeseddelen.

Darren Bailey, en republikansk senator fra Illinois’ femtifemte distrikt, er en amerikansk politiker. Tidsintervallet hans som president startet 13. januar 2021, og det utløper 11. januar 2023.

Den 109. distriktsrepresentanten representerte Illinois inne i Illinois-huset i ett tidsintervall tidligere til å bli medlem av senatet. Før han ble til høyre til senator, satt han i North Clay skolestyre i 17 år, hvorav han var president i de siste 12 år.

Bailey konkurrerer om plassen som Illinois-guvernør. 28. juni 2022 er han mest sannsynlig på valg i den republikanske hovedregionen. Den republikanske hovedstolen for guvernør i Illinois har seks kandidater; Darren og Richard Irvin har dominert pengeinnsamling og medias nysgjerrighet.

I tillegg har han lagt vekt på sin hjelp til å håndheve reguleringer, sin støtte til Donald Trump og sin motstand mot guvernør JB Pritzker når han sitter inne i statens senat. Han har dessuten støttet skattekutt og redusert myndighetenes utgifter.

Hvem er Darren Baileys kone Cindy Stortzum?

Bailey, en politiker, giftet seg Cindy Stortzum i 1986. Siden den gang har de vært helt komfortable med forholdet og er fortsatt kollektivt. Duoen har hele 4 ungdommer og mange barnebarn.

Darren Bailey er på stemmeseddelen inne i den republikanske hoveddelen 28. juni 2022 (gi:
Westcooknews)

I tillegg kan paret også være veldig involvert i gruppen og kirken. Christian Academy ble etablert av dem i Louisville. Likeledes er Darren rotarianer, gideon og medlem av ganske mange helt forskjellige foreninger.

Les mer: Hvor gammel er Yolanda Flowers? Wikipedia Alder og ektemann – Alabama Dem. Senatskandidat

Darren Baileys aldersforskjell med kona Cindy Stortzum

Cindy Stortzums nåværende alder er beregnet basert på utseendet hennes til å være mellom 50 og 60 år utdatert. Hennes sanne alder har imidlertid ikke blitt avslørt. I mellomtiden avslørte Darren så raskt som at partnerens bursdag faller den 4. juli.

Darren Baileys korrekte alder er nå 56. Han ble født 13. januar 2021 i Louisville, Illinois, inne i USA.

Cindys utseende og kameratens alder gir beskjed om at aldersforskjellen deres ikke er særlig stor. Cindys alder ser ut til å falle gjennom forskjellige aldere det snakkes om.

Hvor mye er Darren Bailey netto verdt i 2022?

Darren Baileys internettverdi er estimert til å være sfærisk $5 til $10 millioner. En senator fra Illinois tjener rundt $67 844 i året i kompensasjon. Han kan også gjøre én faktor sammenlignbar. Hans nåværende inntekter og inntekter har ikke blitt gjort tilgjengelige for folk flest.

Darren Bailey sammen med familien hans (gi:
Baileyforillinois)

Dessuten jobber Darren for tiden for guvernør i Illinois, så hvis han vinner, kan inntekten hans til og med øke, tvilsomt. I følge økonomiske data og medieundersøkelser tjente guvernøren i Illinois 177 412 dollar per år i 2019, som var den åttende høyeste inntekten blant de mange guvernørene i de 50 statene.

Darren Bailey Kids

Darren Bailey deler 4 ungdommer sammen med sin kostbare partner Cindy: Zach (32), Cole (30), Abigail (27) og Manson (21). Få kilder presenterer viktige opplysninger om Darrens ungdommer, som virkelig er voksne som jobber på sine respektive felt og løfter husholdningene deres helt personlige.

I tillegg har Darren ti barnebarn som stammer fra barna hans.

Du kan finne det interessant: Kelly Tshibaka stiller til senatet i Alaska, her er hva vi vet om ektemannen Niki Tshibaka

Sist endret: 23. juni 2022

See also  Ramalan Zodiak Leo Hari Ini 24 Mei 2022

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com