Hva betyr “Trene” i Ms. Marvel episode 3? – grahadi-bali.net

Hva betyr “Trene” i Ms. Marvel episode 3? – grahadi-bali.net
,

Av de mange mysteriene i serien Ms. Marvel, mange fans er nysgjerrige på det mystiske armbåndet til Kamala (Iman Vellani). Og etter hvert som tiden går, begynner mysteriet sakte å utfolde seg. Der episode 3 nettopp ble sendt i går, avslørte endelig noen få fakta om hvem Aisha (Mehwish Hayat) egentlig er. Bortsett fra Kamalas oldemor, viser det seg at Aisha også er en Djinn / Clan Destine som leter etter armbåndet for å åpne en portal til Noor Dimension.

På grunn av det også, blir Kamala endelig målet for en annen Djinn som er ingen ringere enn Kamrans mor, Najma (Nimra Bucha). Interessant nok, da Najma prøvde å bruke kraften til armbåndet i hånden til Kamala, så de umiddelbart bildet av et toglokomotiv. Dessverre, før skyggen fullfører og gir et svar til Kamala, kommer DODC avbrytende og arresterer til slutt Najma. Hva er meningen med utseendet til toget i Kamalas skygge? Har dette noe med Aisha å gjøre?

LES OGSÅ: Hvor kontroversiell er herogasme i The Boys Comic Version?

Siste tog til Karachi?

Ikke lenge etter at Kamala kom hjem og følte seg urolig, ringte hennes bestemor i Pakistan henne plutselig. Sana (Samina Ahmad) beordret Kamala å umiddelbart ta moren med til Karachi City, Pakistan. For det viser seg at bestemoren hennes også har sett skyggen av toget som Kamala så før. Sana er til og med overbevist om at Kamalas mor, Muneeba (Zenobia Shroff), har hatt en lignende opplevelse. Selv om Kamala ikke har skjønt det ennå, ser det ut til at toget har et ganske nært forhold til familien hennes.

See also  Penginapan di Dieng Wonosobo - grahadi-bali.net

Tidligere i Ms. Marvel Episode 2, Kamalas far, Yusuf (Mohan Kapur) fortalte kort om hendelsene til Muneeba-familien på det siste toget da India og Pakistan skilte seg. Mest sannsynlig var toget som dukket opp i Kamalas skygge det siste toget til Karachi City i Muneeba-familiens historie. I historien heter det at Sana, som på den tiden var et barn, plutselig forsvant under delingen av India-Pakistan. Den dag i dag er det fortsatt ikke avslørt hvordan Sana til slutt kom på toget og møtte faren sin.

LES OGSÅ: Ny drage vises i House of the Dragon-plakat!

Koble sammen Kamala-familien

Da han hørte Sanas forklaring på telefonen, så det ut til at når Najma aktiverte skyggen som Kamala så, kunne hele familien til Destine Kamala-klanen fra Aishas linje se den samme vognen selv uten armbåndet. Hvis det var sant, at Muneeba også hadde sett det, ser det ut til at toget var et av de mektige symbolene som koblet dem sammen. Og hvis de var heldige, ville de alle endelig kunne finne ut hva som egentlig skjedde med Aisha før hun forsvant under partisjonen. Dette vognsymbolet kan også være Aishas måte å kommunisere med hennes etterkommere på.

Så langt er det fortsatt ikke avslørt hvor er Aishas oppholdssted? Er han fortsatt i live et sted eller ikke? Det var mulig at Aisha kunne ha kommet tilbake til Noor-dimensjonen da delingen fant sted. Fordi i historien Tilbakeblikk i episode 3 avsløres det at det faktisk er et annet armbånd som ser ut som Kamalas armbånd. Kanskje Aisha brukte det andre armbåndet for å gå tilbake til Noor Dimension og ga det andre til Sana til det til slutt falt i Kamalas hender.

See also  Den komplette åndelige betydningen av ballongdrømmer – grahadi-bali.net

På den annen side kan Aisha også ha visst at andre Destine Clans ville se etter Kamalas armbånd for sine egne personlige formål. Og for å hjelpe Kamala med å beseire dem, kan Aisha med vilje kaste en skygge på Karachi-toget for å bringe familien sammen. Indirekte har denne skyggen fungert som et fyrtårn for å vekke Destine Aisha Clan-familiene om at fare truer dem og kanskje jorden som helhet.

LES OGSÅ: Denne helten er kansellert fra Doctor Strange 2!

Selv om hele historien om Aisha og skyggen av dette toget fortsatt er et mysterium, men nå begynner i hvert fall svarene sakte å bli avslørt. Kamala, Muneeba og Sanas møte i Karachi i neste episode vil sannsynligvis avsløre hva som har skjedd med Aisha. La oss bare vente på fortsettelsen av historien i de tre siste episodene Ms. Marvel som bare sendes hver onsdag på Disney+.

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com