Gran Turismo 7 lanserer siste oppdatering 1.17 – grahadi-bali.net

Gran Turismo 7 lanserer siste oppdatering 1.17 – grahadi-bali.net
,

Polyphony Digital ser ut til å ha fullført planene for utvikling av innhold etter lansering for Gran Turismo 7. Til tross for stadig å fylle spillets kjøretøyliste, utviklingsbalanse og diverse andre funksjoner, ble utviklerens fortsatte utvikling ansett som treg av mange spillere.

Det siste i denne lange rekken av innholdsoppdateringer blander ikke oppdateringslisten og vil garantert appellere til GT7-bilsamlere. Spesielt har teamet nettopp annonsert at Gran Turismo 7 vil få sin oppdatering 1.17 23. juni 2022.

Flere nye biler ble lagt til fra den legendariske Suzuki Escudo Pikes Peak Special fra 1998, det er også nye baner og tre helt nye menyer for spillere å komme videre i Gran Turismo Cafe.

Oppdatering 1.17 ligner litt på Gran Turismos 1.13-oppdatering i april 2022. Med tre nye kjøretøy og en nylig lagt til historisk racerbane, understreker den franchisens dedikasjon til sin racingkultur og historie.

Nærmere bestemt er de nye bilene den nevnte Pikes Peak Escudo, Suzukis nye GT-modell av Baseline Vision-bilen, og 1932 Ford Roadster.

Like pent som Vision og Roadster, vil gamle GT-spillere sannsynligvis være interessert i Escudo, siden Escudo pleide å være en av de viktigste støttebilene i Gran Turismo-spillet.

Når det gjelder racerbanen, er Watkins Glen New York inkludert med oppdatering 1.17. “The Glen” er en tett og dynamisk bane med to distinkte seksjoner som oppmuntrer rytterne til å få mest mulig ut av den.

Mens den første halvdelen av hovedbanen vil inneholde høyhastighetsseksjoner med raske banesvinger, er den andre halvdelen mer teknisk tilbøyelig ettersom den krever skarpe svinger og trange hastigheter.

Det er også en høyhastighets chicane mot slutten av banen, men ingen vet om denne banen også vil ha sin egen versjon av Gran Turismo 7.

Til slutt introduserer oppdatering 1.17 også tre store nye menyelementer til Gran Turismo Cafe. Disse er Toyota 86 Collection, Honda Type R Collection og Rotary Engine Collection. Alle tre låser opp på et relativt høyt samlernivå, noe som betyr at nye spillere kanskje må fullføre Gran Turismo Menu Book 7 først.

Les også: Grand Theft Auto 3 på Unreal Engine 5 vil se fantastisk ut!

Mens hele Gran Turismo 7-billisten var imponerende på lanseringsdagen, virker Polyphony Digital innstilt på å fylle den med enda mer.

Teamet har ikke sagt noe om en større betalt utvidelsespakke eller DLC ennå, så det er mulig spillet vil fortsette å få et middels stort innholdsfall i fremtiden. Uansett er ferskt innhold alltid en god ting, og GT7 er på vei til å fortsette å få mer innhold.

Gran Turismo 7 er tilgjengelig på PS4 og PS5.

See also  NGL skissert som anonyme spørsmål-appen tar over Instagram – grahadi-bali.net

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com