Caligula Effect 2 er utgitt på PC til en overkommelig pris – grahadi-bali.net

Caligula Effect 2 er utgitt på PC til en overkommelig pris – grahadi-bali.net
,

I samsvar med en forhåndsbestemt utgivelsesplan har historie Inc. har endelig sluppet The Caligula Effect 2 på PC via Damp og Epic Games Store. For de av dere som kanskje ikke er kjent med navnet, er dette oppfølgeren til den første serien The Caligula Effect som er et JRPG-spill i stil med Shin Megami Tensei. Siden den første utgivelsen på PlayStation 4 og Nintendo Switch i fjor, har selve oppfølgeren fått en ganske positiv mottakelse som har økt fansens entusiasme for utgivelsen av PC-versjonen ytterligere.

For å feire utgivelsen på PC, har utgiveren gitt 30% rabatt der spillet nå kan fås til IDR 146 tusen fra normalprisen som når IDR 200 tusen. Dette tilbudet vil være tilgjengelig frem til 30. juni, så for de som er interessert i å kjøpe spillet, er nå den beste tiden. Oguchi som hovedpersondesigner feiret også utgivelsen ved å tegne en ny nøkkelkunst spesielt for denne PC-versjonen.

Fortsatt bærer det samme konseptet som den første serien, Caligula Effect 2 bringer igjen spillere i rollen som medlemmer av Go-Home Club, en spesiell gruppe ved Tatefushi Academy som påtar seg en farlig oppgave for å flykte fra verden av Redo. Spillet presenterer igjen en unik turbasert spillbase med en mer fengslende kunststilstilnærming.

Så som informasjonen ovenfor, er The Caligula Effect 2 nå tilgjengelig på PC bortsett fra den første utgivelsen for PlayStation 4 og Nintendo Switch. Du kan besøke den offisielle nettsiden HER for å få detaljer og diverse fullstendig informasjon om spillet.

Sørg for å holde deg oppdatert med andre spillnyheter på grahadi-bali.net.

See also  3 lovende hjemmeforretningsmuligheter – grahadi-bali.net

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com