Sering Ditanya Bagaimana Perasaan Mempunyai 2 Ayah dan 2 Ibu, Kiesha Alvaro: Seronok!

Sering Ditanya Bagaimana Perasaan Mempunyai 2 Ayah dan 2 Ibu, Kiesha Alvaro: Seronok!
,

Jakarta

Kehidupan anak-anak selebriti Indonesia biasanya tidak kurang menariknya, Ibu. Salah seorang daripada mereka ialah Kiesha Alvaro, anak kepada Pasha Ungu dan Okie Agustina.

Kini Kiesha atau yang biasa dipanggil Ica sudah beranjak remaja, Ibu. Tidak lama dahulu, Kiesha turut mendedahkan beberapa perkara termasuk mengenai interaksi dengan ibu bapa kandung dan hubungan dalaman Saluran YouTube TS Media.

Hai Ibu, telah menghubungi pemiliknya saluran YouTube dan dibenarkan untuk memetik kisah Kiesha. Seperti yang diketahui, ibu bapa Kiesha telah bercerai sejak 2009. Dalam perkahwinan ini, Pasha dan Okie mempunyai tiga orang anak. Selain Kiesha, kakaknya bernama Shakinah Azalea Napasha, dan Nasha Anaya Putri Valentina Pasha.

Ketika ini, Pasha dan Okie sudah pun tinggal bersama keluarga baharu masing-masing. Sebagai seorang anak, ternyata Kiesha mengakui dia berasa ada kegembiraan apabila mempunyai dua orang ayah dan ibu iaitu Ibu.

“Fakta atau Lie, Keisha rasa senang ada dua ayah dan dua ibu?” tanya Marianne Rumantir masuk saluran YouTube dipetik pada hari Rabu (2/6/2022).
Eucalyptus Sebagai Penjagaan Kulit

“Ini adalah fakta,” jawab remaja berusia 18 tahun itu.

Kiesha kemudiannya memberi alasan. Katanya, banyak kelebihan yang dia boleh dapat.

“Senang, orang kata, ‘Bagaimana rasanya mempunyai dua bapa dan dua ibu?’ (Jawab) ‘Wah, seronok!’,” katanya.

Bagi Kiesha, empat ibu bapanya mempunyai peranan yang berbeza. Dari mereka Kiesha boleh dapat pelbagai pengalaman, lagipun masing-masing ada semangat bertentangan dengan.

“Begitukah orang tua ini keghairahannya berbeza,” katanya.

“Ayah Pasha, nyanyi. Kalau dengan dia, kebanyakan kita nyanyi sama-sama atau bercakap tentang muzik. Papa Gunawan, bola sepak. Maksudnya bercakap dengan dia (tentang) sukan, topiknya berbeza.”

“Kepada Ibu, Ibu banyak. Bercakap tentang lawan jenis, boleh. Bercakap tentang kerja, boleh. Sekarang kalau pergi Mami, lebih santai. Jadi semuanya berbeza,” sambungnya lagi.

Tambahan pula, Kiesha turut disebut tentang masa lalunya, Ibu. Kiesa mengakui, dahulu dia tidak dapat menerima keadaan itu. Dia tidak senang mempunyai dua ayah dan ibu.

Namun, lama kelamaan, dia boleh melepasi fasa ini. “Saya tak terima dari awal. (Baru terima) awal 2020, macam nak masuk sekolah menengah dulu. Sekarang ni dah mula lambat.”

“Ia betul untuk diterima jadi ia selamat. Menerima ia adalah satu proses, bagaimanapun,” katanya.

Lihat sambungan di halaman berikut, Ibu.

Ibu, jom muat turun Apl digital Allo Bank di sini. Dapatkan diskaun 10 peratus dan pulangan tunai 5 peratus.

Ibu, lihat juga potret kompak Ririn Dwi Ariyanti bersama Adira, anak kepada Aldi Bragi dalam video berikut:

[Gambas:Video Haibunda]


See also  Sinopsis Ojek Pengkolan Tukang, 27 Mei 2022: Ojak Terpesona Dengan Kecantikan Popy, Mbak Yuni dan Mas Indro Berbalah.

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com