Pautan Live Streaming Pemandu Ojek Pengkolan 4 Mei 2022: Purnomo Fokus Jual Sambal Botol, Yuli Minta Sutisna Tangguh Gojek

Pautan Live Streaming Pemandu Ojek Pengkolan 4 Mei 2022: Purnomo Fokus Jual Sambal Botol, Yuli Minta Sutisna Tangguh Gojek
,

JAKARTA, grahadi-bali.net – Ini adalah pautan live streaming sinetron Tukang Ojek Pengkolan yang memaparkan Purnomo masih sibuk menjual sos cili dalam botol. Pak Fauzan selaku jiran Bowo segera bertanyakan apakah orang ramai di hadapan rumahnya.

“Apa yang berlaku sepanjang masa?” kata Encik Fauzan kepada Purnomo, memetik teaser MNC Pictures, Sabtu (4/6/2022).

“Mesyuarat kecil. Bercakap tentang peluang perniagaan masa depan,” kata Purnomo.

Ketika menjelaskan tentang penjualan cili sos, Purnomo terpaksa mencelah perbualan dengan mengambil telefon daripada Puspa. Namun, apabila diangkat, Purnomo diam dan tidak bersuara.

“Calon saya telefon,” kata Purnomo.

Sebaliknya, Bu Rahayu semakin cemburu dan tidak menyukai keakraban antara Ojak dan Poppy. Itu kerana Bu Rahayu cuba menghubungi Yuli dan mendedahkan rancangan Ojak dan Poppy untuk membeli rumah bersama di Tangerang.

“Mba Yuli, nampaknya Ojak dan Poppy semakin rapat. Mereka sudah ada rancangan untuk membeli rumah di Tangerang,” kata Bu Rahayu kepada Yuli melalui telefon.

Sementara itu, kelihatan Ojak sedang menunggang Poppy dengan motosikal. Sambil mempamerkan kebersamaan, Ferdi yang secara tidak sengaja melepasi satu sama lain berkata, hubungan mereka berdua hangat.

“Ia benar-benar hebat,” kata Ferdi.

See also  Kamilisha Sera ya Faragha ya Maombi ya Hajj na Umrah

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com